Facilitering af innovationsprocesser:

Har du stået til en workshop og tænkt- hmmmm jeg ville rigtigt gerne lige nu kunne bruge denne her metode, men jeg kan ikke liiiiige helt huske hvordan den udføres?

Her kan du få en stribe kort, hvor de bedste metoder og værktøjer til facilitering er beskrevet. På kortenes forside finder du korte praktiske instruktioner i hvordan værktøjerne anvendes – lige til at bruge på selve dagen. På kortenes bagside kan du se konkrete eksempler på værktøjernes anvendelse. Her kan du desuden læse vores gode råd om, hvordan du undgår typiske fejlmuligheder ved brugen af værktøjerne.

Oquam card box er skrevet på baggrund af vores mangeårige erfaring med at facilitere innovationsprocesser. Kortene rummer instruktioner til at facilitere hele procesforløbet, – lige fra afklaring af problemområde, ideation, ide-udfoldelse, validering og eksperimenter til udvælgelse. Men kortene kan faktisk med fordel bruges til at facilitere alle former for kollaborative processer: workshops, sociale events, erfaringsopsamling mm. Brug eksempelvis de mange velafprøvede energizers til et festligt firma-rystesammen-arrangement. Eller sørg for at du indleder og afslutter din workshop på en god måde, og at du undervejs får engageret dine deltagere og indsamlet den fulde sum af jeres viden.

Oquam card box fås både på engelsk og dansk.